Sök:

Ikon för dator-internet Dator & internet - Webbhotell

Här har vi listat bra webbhotell i olika prisklasser.

Butiker

Binero

Som enda webbhotell i Sverige har vi ingen uppsägningstid, vi erbjuder månadsbetalningar och lämnar man oss i förtid så får man resterande pengar tillbaka.

Loopia webbhotell

Vi erbjuder två webbhotellspaket - Privatpaketet och Företagspaketet. I dessa ingår redan från början det mesta man behöver för att publicera sin hemsida på Internet. Givetvis går de också att i efterhand utöka med diverse tilläggstjänster. Utöver våra webbhotellspaket erbjuder vi även domännamn till självkostnadspris.

One.com - Webbhotell

B-one (12kr/månaden för 1000mb)
är ett av Sveriges billigaste webbhotell. De erbjuder sina kunder tre olika paketlösningar. Pris från 12kr/ månad för 1000mb.

Surftown

Gör din egen hemsida på bara 5 minuter – testa demo helt gratis! Med SURFTOWNs användarvänliga hemsideprogram kan du lätt göra din egen hemsida. Du väljer mellan +500 mallar, sätter in text och bilder – så är din hemsida uppe på Internet.

Cliche Webbhotell - låga priser

Full automatisering, låga priser och webhotell på nivå med de största konkurrenterna i Sverige. Idén med Cliche Webhotell påminner mycket om IKEAs koncept och succeen är inte heller mindre.

Crystone

I alla webbhotellspaket hos oss ingår en komplett tjänst för att du skall kunna publicera din egen hemsida och kunna börja använda e-post. Vi erbjuder två paket där du väljer mellan Linux eller Windows Server 2003, ett anpassat för företag och ett anpassat för privatpersoner. Paketen går att utöka med en rad olika tillvalstjänster.

Active24 webbhotell

Active 24 erbjuder ett komplett produktutbud som passar alla hosting-applikationer, och alla nivåer av tekniska experter. Powerful hosting – surprisingly easy. Sedan 1998 har vi förflyttat teknikens gränser för att hjälpa företag runt om i Europa med deras Internetnärvaro.